Od majstorskih burgera Jankovića i Pažanina do slasnih koktela Gingle bellsa

| 25.8.2024. u 14:18h | Objavljeno u Video

Institut za burgere by Mate Janković i Chef's Burger by Ivan Pažanin te Gingle Bells cocktails predstavljaju pravu gastronomsku senzaciju za sve ljubitelje streetfooda na ovogodišnjem Špancirfestu.

Mate Janković, poznati hrvatski burger majstor, kroz Institut za burgere donosi revolucionarne recepte i jedinstvene kombinacije okusa koje zadovoljavaju čak i najzahtjevnija nepca. Njegovi nagrađivani burgeri spajaju kvalitetne sastojke i kreativnost, stvarajući iskustvo koje nadilazi klasični fast food. Svaki burger je pažljivo osmišljen kako bi pružio savršenu harmoniju okusa.

Ivan Pažanin nudi svoje viđenje burgera na Chef's burger lokaciji a za svoj signature hit Crispy kapula  kaže: "Sve radim onako kako ja osobno volim, od okusa, preko teksture i začina, i mislim da se baš zato pokazao kao pun pogodak. Taj burger doslovno ne bi minja ni za šta."

Za one koji žele uz burger uživati i u osvježavajućem piću, tu je Gingle Bells, bar koji nudi bogat izbor koktela na bazi gina, spritzera i drugih žestokih pića. Bilo da se odlučite za Basil smash, Yuzu collins, aromatični spritz ili neki od ostalih signature koktela, Gingle Bells osigurava da svaki gutljaj bude pun svježine i jedinstvenog okusa. U kombinaciji s burgerima, ovi kokteli čine savršen par za nezaboravno streetfood iskustvo i druženje!

Posjetite ih na Špancir Burger festivalu na Kapucinskom trgu!