VIDEO Festivali na Aquacityu u vrućim ljetnim mjesecima

| 8.6.2024. u 19:00h | Objavljeno u Video

Za otvorenje ljetnog programa Techno Workouta, 15. lipnja u Varaždin dolazi jedno jako poznato lice elektronske scene. Čovjek koji ne skriva koliko voli Hrvatsku, predstavlja je u najboljem svjetlu gdje god se pojavi, a Varaždin smatra svojim drugim domom. On je Jean Marie Kone.

- Izuzetno nam je drago premijerno ugostiti Jeana na Techno Workoutu i sjeverozapadu Hrvatske omogućiti novo druženje i prisjetiti se starih dana na Old School Editionu. Smisao samog eventa je udružiti ekipu dj/a koja datira iz zlatnog doba EX-a zato smo pomno odabrali ostatak line up-a. Podršku Jeanu pruža stara garda varaždinske elektronske scene, a to su “stare” njuške Pintha, Made in 83 (Barbir) i naravno nas resident i domaćin Nitevision NV - poručuju organizatori.

Uz njih, dolazi i DJ CET a koji se može pohvaliti karijerom koja traje više od 20 godina i koji će doći kao točka na i Old School editiona.

- Pridružite nam se na nezaboravnom Techno Workout događaju u novootvorenom Beach Baru u Aquacityju!. Ponesite svoju energiju i dobro raspoloženje, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunski ambijent i zvuk - poručuju organizatori.

Ulaznice su dostupne kod prodajnog partnera - ENTRIO, te će biti dostupne na ulazu na event.