AGRA 2024: Inovacije i vrhunski proizvodi na najvećem poljoprivrednom sajmu u regiji!

| 13.8.2024. u 11:44h | Objavljeno u Video

Međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA i ove 2024. godine u Gornjoj Radgoni od 24. do 29. kolovoza, u svom 62. izdanju i dalje zadržava reputaciju najvećeg i najznačajnijeg poljoprivredno-prehrambenog sajma u ovom dijelu Europe.

S više od 1720 izlagača iz 35 zemalja sudionica, ponuditi će vrhunsku tehnologiju, opremu i sredstva za poljoprivredu, šumarstvo, vinarstvo i proizvodnju hrane. Stručno vođenim izložbama životinja i prezentacijama u manježu predstavit će najbolje uzgojne rezultate a pozivati će vas i na prostore sajamskih vrtova gdje će s vama podijeliti najbolje prakse i savjete. Povezat će vas na strukovne i grupacijske susrete te nazdraviti uspješnim poslovnim, stručnim i prijateljskim druženjima uz proizvode nagrađene na stručnim ocjenjivanjima kakvoće mesa, mliječnih proizvoda, bezalkoholnih i mednih pića, vina, ambalaže i poljoprivredne mehanizacije. Na ocjenjivanjima su izvrsne rezultate postigli i sudionici iz Hrvatske. 

U društvu Vinske kraljice Slovenije posebno će se pozlatiti plemenite vinske kapljice odabrane na jubilarnom, 50. ocjenjivanju Vino Slovenija Gornja Radgona

Zemlja partner sajma bit će Bugarska. Uz nju i druge ugledne domaće i strane izlagače, ključne slovenske državne, gospodarske i strukovne organizacije, predvođene Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i prehrane kao i Ministarstvom gospodarstva. Oni će predstaviti pogled u budućnost, inovativne poljoprivredne i prehrambene tehnologije, izvrsne proizvode, prehranu, vina i ukazati na mogućnosti međunarodne suradnje. 

Stručni skupovi osvijetliti će ekološku, održivu i regenerativnu poljoprivredu, nove digitalne alate u poljoprivredi i šumarstvu, pametnu i preciznu poljoprivredu, upravljanje rizicima u svjetlu klimatskih promjena i druge aktualne teme. Održati će se i poslovni sastanak B2B Meet4business, Mađarsko-Slovenski poslovni forum kao i mnoga druga društvena događanja.

Od 24. do 29. kolovoza 2024 sajam je otvoren za posjetitelje od 9.00 do 18.00 sati.

Cijene ulaznica:

Online ulaznica – 7 €.
• odrasli – 10,00 €
• umirovljenici i stariji od 60 godina – 8,00 €
• obiteljska ulaznica (2 odrasla i 4 djece do 18 godina) – 18 €
• učenici, đaci, studenti – 7,00 €
• grupe preko 20 osoba – 8,00 €
• grupe preko 20 osoba (učenici, đaci, studenti) – 5,00 €

Za djecu do 6 godina i invalide s pratnjom ulaz besplatan.

Parkiranje je besplatno!