Završna konferencija projekta o boljim mogućnostima učenja za volontere "Orijentacijsko trčanje za sve"

VV | 22.9.2023. u 08:02h | Objavljeno u Sport

U subotu, 23. rujna, u varaždinskom Hotelu Park Boutique održat će se završna konferencija projekta pod nazivom „Orijentacijsko trčanje za sve - Poboljšanje visokokvalitetnih mogućnosti učenja za volontere orijentacijskih događanja“.

Partneri u projektu, koji je financiran putem Erasmus + programa u iznosu od 60.000 eura, su Tájfutásért-Pécs” Alapítvány iz Mađarske i Orijentacijski klub Varaždin iz Hrvatske. Na završnoj konferenciji predstavit će se postignuti rezultati provedenog projekta.

- Cilj projekta je utvrđivanje potreba za usavršavanjem osoba u području organizacije orijentacijskih događaja u Mađarskoj i Hrvatskoj izradom prijedloga optimalnog povezivanja potreba polaznika, nastavnih materijala i metoda provedbe podučavanja za organizatore orijentacijskih događanja. Kako bi završnu konferenciju učinili atraktivnijom, od 16 do 17 sati u Parku Vatroslava Jagića, kraj hotela, postavit će se orijentacijske staze u svrhu promocije orijentacijskog sporta - najavili su u varaždinskom Orijentacijskom klubu.