Momčad Zadrugara Foto: Dražen Vađunec

Završilo 10. Zimsko dvoransko malonogometno prvenstvo u Ludbregu

| 13.1.2016. u 13:52h | Objavljeno u Sport

Završilo je 10. Zimsko dvoransko malonogometno prvenstvo u Ludbregu u organizaciji NS Ludbreg, koje je počelo 18. prosinca. Ukupno je sudjelovalo 49 ekipa, pri čemu su u seniorskom dijelu natjecanja sudjelovale 24 ekipe, u pionirskoj konkurenciji 16 ekipa, a kod veterana 9 ekipa.

U seniorskoj konkurenciji prvo je mjesto pripalo Zadrugaru iz Hrastovskog, druga je bila Sloga iz Slokovca, treća Mladost iz Šemovca, a četvrta Plitvica iz Selnika. Najbolji strijelac je Dalibor Horvat (Plitvica) sa 14 golova, najbolji vratar Jasmin Modrić (Zadrugar), a najbolji igrač Mario Grabrovec ( Sloga).

U pionirkoj konkurenciji prvo je mjesto pripalo prvom sastavu ludbreške Podravine, druga je bila druga ekipa ludbreškog kluba, treće je mjesto zauzeo Bukovčan iz Velikog Bukovca, a četvrto Dinamo 01 iz Vrbanovca. Najbolji strijelac je Petar Namjesnik iz druge ekipe Podravine s 15 postignutih golova.

Kod veterana prvo je mjesto osvojio Radnički iz Hrženice, drugi je Podravac iz Sesveta, treća Drava iz Svetog Đurđa, a četvrti Dinamo iz Apatije. Najbolji strijelac je Dragan Sačer iz Drave s 5 pogodaka.

Na ovogodišnjem 10. Zimskom dvoranskom malonogometnom prvenstvu, koje je počelo 18. prosinca, odigrane su 104 utakmice. U seniorima 52 utakmice, ukupno je postignuto 326 golova, a prosjek po utakmici je 6,27. Kod pionira odigrane su 32 utakmice, ukupno je postignuto 179 golova, a prosjek golova po utakmici bio je 5,59.

U kategoriji veterana odigrano je 20 utakmica, ukupno je postignuto 105 golova, a prosjek golova po utakmici je 5,25. Odigrane su i 2 revijalne utakmice.

Dosadašnji osvajači naslova bili su tri puta Podravina, dva puta Zadrugar, a po jednom Karlovec, Razvitak, Struga-Rovokop, Plitvica i Mladost (Š).