Završeni prvi dio sezone za F.C. Kovačić: Do ožujka prije koronakrize osvojili 22 medalje Foto: FC Kovačić

Završeni prvi dio sezone za F.C. Kovačić: Do ožujka prije koronakrize osvojili 22 medalje

VV | 6.7.2020. u 16:49h | Objavljeno u Sport
Na samo dva natjecanja u prvom dijelu sezone članovi Fight Cluba Kovačić  osvojili su 22 medalje. Natjecanja su odrađena do ožujka kada je krenula karantena uzrokovana virusom COVID 19.
U ta dva mjeseca Fight Club Kovačić  postao je i član Hrvatskog boksačkog saveza, klub je na seminar poslao 3 boksačka trenera koji sada imaju licencu Hrvatskog boksačkog saveza, glavna trenerica Marjana Kovačić dobila je priznanje zajednice sportskih udruga Grada Varaždina jer su u prošloj godini njezini natjecatelji osvojili 139 medalja i bili proglašeni najboljim hrvatskim klubom u kadetskoj konkurenciji. 
U karanteni članovi kluba nisu mirovali, vježbali su uz video treninge koje su im slali treneri. Jedan od tih videa, svjetska savate federacija proglasila je najboljim na svojem natječaju. Prestankom  karantene svih tristotinjak članova vratilo se u klub.
Uprava kluba, pošto su natjecanja odgođena, priređivala je seminare pa je tako je seminar održala doktorica Inga Poje, svjetski savate prvak, Luka Sakač i najbolji varaždinski sportaš, Enes Garibović. Do kraja ljeta još je u pripremi jedan seminar, savate ljetnji kamp i prvenstvo kluba.
Treninzi se održavaju tijekom cijelog ljeta za sve skupine.
FC_Kovačić_1.jpg