Za kraj ljetnih praznika - Dječji triatlon kamp i Dječja triatlon škola Foto: TK Sjever

Za kraj ljetnih praznika - Dječji triatlon kamp i Dječja triatlon škola

VV | 27.8.2023. u 08:00h | Objavljeno u Sport

Krajem ljetnih praznika, od 28. do 31. kolovoza, na varaždinskom jezeru Aquacity održat će se 3. Dječji triatlon kamp, u organizaciji Triatlon kluba Sjever.

- Isprobajte nešto novo, drugačije, izazovnije. Naša djeca su mali istraživači mogućnosti i života, a trenerski i roditeljski zadatak ih je osvijestiti, usađivati, poticati i voditi u pravom smjeru. Kroz igru i mnoštvom različitih zadataka cilj nam je odgajati sportaše koji će biti motivirani, disciplinirani i sretni u onome što rade - poručuju iz Triatlon kluba Sjever.

Ovaj kamp služi da se djeca upoznaju s osnovama triatlona i vide sviđa li im se koncept treninga.

- Početkom školske godine, s 18.09., najavljujemo početak Dječje triatlon škole, cjelogodišnjeg sustavnog treninga mladih sportaša. Kroz rujan treninzi su besplatni, dok će se dalje plaćati klupska članarina. Detaljni raspored i početak ćemo još najaviti preko naših kanala - dodali su iz kluba.

- Usudite se iskoračiti iz komfora života i upustiti se u svijet istraživanja svojih potencijala i mogućnosti - poručili su.

Svi detalji i prijave na triatlon kamp: https://rb.gy/iv9lp

Prijave za cjelogodišnju dječju triatlon školu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (navesti za djecu: ime, prezime, dob, kontakt telefon i mail).

djecji_triatlon_najava_26082023.jpg