VIDEO Varaždin 3 kola prije kraja i dalje vodeći sastav lige, nakon slavlja nad Jarunom u petak 13. gostuje kod Sesveta Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Varaždin 3 kola prije kraja i dalje vodeći sastav lige, nakon slavlja nad Jarunom u petak 13. gostuje kod Sesveta

Varaždinske vijesti/HNTV | 10.5.2022. u 12:54h | Objavljeno u Sport

Tri su kola preostala do kraja prvenstva u Drugoj HNL. Vodeća je i dalje momčad Varaždina, koja je u subotu na svom stadionu, pred oko 2 tisuće gledatelja, a što je posjeta kojom se može pohvaliti mali broj hrvatskih prvoligaša,pobijedila sastav Jaruna 4:0.

Dva je gola postigao Tonio Teklić, a po jedan Ivan Posavec i Igor Postonjski. Time su nogometaši trenera Maria Kovačevića pokazali da je poraz kojeg su u prethodnom kolu pretrpjeli kod Rudeša bio plod lošeg dana cijele momčadi i da je taj rezultat pao u zaborav.

Varaždin je i dalje prvi na tablici s dva boda prednosti u odnosu na Rudeš i sam odlučuje o svojoj sudbini. U petak,13. svibnja, u sklopu 28. kola Varaždin će biti gost Sesveta,u skopu 29. kola u subotu,21. svibnja na Gradskom će stadionu od 19 sati gostovati Dugopolje, dok će u posljednjem,30. kolu Varaždin 28. svibnja od 17 sati i 30 minuta gostovati kod Dubrave Tim Kabel.

Rudeš će u petak od 16 sati igrati kod Jaruna, u 29. kolu će biti domaćin Sesvetama od 17 sati i 30 minuta, dok će u posljednjem kolu gostovati kod Dugopolja.

Prije gostovanja kod Sesveta prisjetite se pobjede Varaždina nad Jarunom u sklopu 27. kola, u prilogu HNTV-a.

Video sadržaj