Odigrali smo taktički discipliniranu utakmicu. Imali smo dosta poteškoća danas u slaganju ekipe i u rosteru, rekao je trener Zoran Kastel Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Kastel nakon Kupa: Htjeli smo iznenaditi Rijeku, koju smo mučili sve do 90. minute

| 16.12.2020. u 20:46h | Objavljeno u Sport

- Odigrali smo taktički discipliniranu utakmicu. Imali smo dosta poteškoća danas u slaganju ekipe i u rosteru, tako da nismo mogli puno kombinirati u odnosu na prošlu utakmicu s Hajdukom. Imali smo 4-5 ozlijeđenih igrača i dva juniora na klupi. Puno je to mladosti u ekipi i bilo je za očekivati da pred kraj utakmice padnemo. Dečki su dali svoj maksimum i u ovom trenutku je to danas izgledalo tako - rekao je nakon večerašnjeg poraza od Rijeke u susretu osmine finala hrvatskog Kupa 2:1 trener momčadi Varaždina, Zoran Kastel.

Varaždin je u večerašnjem susretu, koji je odigran na Gradskom stadionu u Varaždinu, imao vodstvo od 39. minute golom Posavca i to sve do 78. minute, kada se Rijeka s dva gola, a kod oba je sudjelovao kao asistent Robert Murić, vratila u susret u posljednjih 12 minuta nadmetanja. Prvo je izjednačio kapetan Galović u 78. minuti, a nakon gol odluke postigao je Luka Menalo u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena, na asistenciju Murića, koji je odradio veći dio posla.

Varaždin u subotu očekuje prvenstvena utakmica s Dinamom u Maksimiru.

- Bitna nam je bila i večerašnja utakmica. Htjeli smo iznenaditi Rijeku, mučili smo ih sve do 90. minute. Za dva dana imamo utakmicu s Dinamom, složilo se sad prije pauze da igramo s Hajdukom, Dinamom, Rijekom i Osijekm, četiri naše najkvalitetnije ekipe,a prije toga i s Goricom. Moramo se oporaviti za ova dva dana i moramo izvući maksimum iz svakog pojedinca, a hoće li to biti dovoljno za pozitivni rezultat u Maksimiru, vidjet ćemo - zaključio je Kastel.