Varaždinu bod u Koprivnici, Domjanić u šestoj minuti nadoknade anulirao vodstvo domaćina iz 12. minute

| 7.4.2023. u 17:58h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice 28. kola SuperSport HNL u Koprivnici, koja je, pred 1 513 gledatelja, završila rezultatom 1:1. Varaždin je izjednačio u 6. minuti nadoknade vremena, golom Domjanića, koji je u igru ušao u 87. minuti, umjesto Puclina. Domaćin je poveo u 12. minuti golom Crnca. Varaždin je zaslužio bod u susjedskom derbiju jer je imao čak 70 posto loptu u svom posjedu. Osim toga uputio je 9 udaraca prema golu domaćina, od kojih su četiri išla u okvir gola, dok je domaćin imao 9 udaraca od kojih je 5 bilo u okvir gola. U kornerima je bilo 9:4 u korist gostiju. Varaždin je s današnjim bodom došao do 38 bodova i ostao na četvrtom mjestu tablice te se bodovno izjednačio s trećeplasiranim Osijekom, koji će sutra igrati kod Gorice.

GOOOOOOOOOOL Niko Domjanić izjednačio je na 1:1. Loptu je s desne strane u kazneni prostor ubacio Mitrovski, najviši u skoku na 11 metara od gola bio je Banovec, koji je glavom loptu proslijedio u desnu stranu kaznenog prostora za Domjanića, koji je iz blizine loptu nogom pospremio u mrežu za veliko slavlje igrača na terenu i navijača na tribinama.

Šest minuta nadoknade vremena. Varaždin lovi izjednačenje.

U 90. minuti lopta s lijeve strane kaznemog prostora dolazi do Brodića, koji puca daleko od gola.

U 87, minuti izašao je Marina a ušao Turanjanin. Kod Varaždina izašao je Drožđek, a ušao Banovec, a umjesto Puclina na terenu je Domjanić.

U 86. minuti pred golom domaćina leži Marina, ukazuje mu se pomoć.

U 79. minuti izmjena kod Varaždina, umjesto Teklića u igru ulazi Pilj.

U 78. minuti ukazuje se pomoć Hoxhi nakon duela s Jelenićem na sredini terena Varaždina.

U 76. minuti korner za Slaven Belupo s desne strane. Udarac Krstanovića glavom nakon ubačaja Zelenika je obranio. Bio je to peti udarac domaćina u okvir gola, tri ih je imao Varaždin.

U 75. minuti izmjena kod domaćina, ulazi Bašić, a izašao je Tepšić.

U 71. minuti opomenut je Marina zbog prekršaja nad Brodićem pred golom domaćina. Slobodan udarac i prilika za ubačaj u kazneni prostor. Drožđek je pucao preko živog zida točno u ruke Čovića.

U 69. minuti korner za Varaždin s lijeve strane. Nema opasnosti po gol.

U 67. minuti udarac Brodića iz daljine, od Božića lopta odlazi u korner s desne strane.

U 65. minuti izmjene kod domaćina, umjesto Crnca na terenu je Krstanović, a umjesto Mioča ušao je Perošević.

U 64. minuti opomenut je Crnac.

U 62. minuti teren napuštaju Ba i Elezi, a ušli su Urata i Mitrovski.

U 61. minuti Puclin s oko 25 metara loptu šalje preko gola. U igru će ući Urata i Mitrovski.

U 58. minuti ubacivanje lopte s desne strane po zemlji u kazneni prostor Varaždina, Ba je uklizavao na loptu, pao lopta ga je od tijela pogodila u ruku. Domaći igrači traže kazneni udarac, Titlić je domahnuo rukom.

U 57. minuti korner za domaćina s lijeve strane. Ubacio je Mioč na pet metara za Božića, koji loptu glavom šalje visoko preko golaa.

U 55. minuti opomenut je Jelenić, zbog prekršaja na sredini terena nad Crncem.

U 52. minuti korner za Varaždin, s desne strane, izvest će ga Teklić. Nema opasnosti.

U 47. minuti korner za Varaždin s lijeve strane. izveo ga je Drožđek, nema opasnosti.

Počelo je drugo poluvrijeme, domaćin je krenuo sa centra.

Uoči početka drugog dijela izmjena kod domaćina, umjesto Mudražije na terenu je Jambor.

Kraj prvih 45 minuta, bez sudačke nadoknade vremena. Na odmor se odlazi vodstvom Slaven Belupa, golom Crnca u 12. minutl. Varaždin je imao više loptu u svom posjedu, čak 67 posto, a najveću priliku za izjednačenje propustio je Drožđek u 43. minuti. U prvom dijelu Varaždin je uputio 5 udaraca prema golu, od kojih su dva bila u okvir gola, dok je domaćin imao 6 udaraca, od kojih su četiri bila u okvir gola,U kornerima je bilo 5:1 za Varaždin.

U 44. minuti korner za Varaždin s lijeve strane, izveo ga je drožđek, ali nema opasnosti po gol.

U 43. minuti brza akcija Varaždina i velika prilka za Drožđeka, koji se na dodavanje Brodića našao sam s lijeve strane u kaznenenom prostoru pred golmanom domaćina, ali je njgov udarac po zemlji vratar Slaev Belupa obranio nogom. Varaždin je bio u najvećoj prilici do sada za izjednačenje.

U 42. miniti Bosec je u pet metara s lijeve strane primio loptu od Hoxhe, pucao po zemlji,ali je njegov udarac uklizavanjem blokirao Elezi. Korner za domaće.

U 41. minuti Mudražija je prošao po desnoj stranić i ubacio u sredinu za Hoxhu, ali je pred njim bio Stanić.

U 37. minuti Teklić sa 17 metara od prve šalje loptu po zemlji prema golu, koja prolazi zamalo pored lijeve vratnice domaćeg gola. Lopta je bila s lijeve strane od pellumbija ubačena u kazneni prostor, na nju je na 11 metara od gola glavom skočio Šego i spustio je za teklića, koji je iz prve pucao, snažno, ali neprecizno.

U 36. miniti korner za Varaždin sada s desne strane. Izveo ga je Teklić, nema opasnosti po gol.

U 35. minuti šego je uzeo loptu Božiću, koji ga je hrvačim zahvatom srušio, Šego traži karton od suca, ali Titlić samo opominje Božića.

U 32. minuti nakon akcije Slaven Belupa po desnoj strani i ubačene lopte u kazneni prostor, Varaždin nije uspio rasčistiti loptu, koja je od Mudražije došla do lijeve strane u kaznenom prostoru, gdje je bio Mioč u pucao, te pogodio vanjski dio mreže.

Pola sata igre je za nama u Koprivnici Slaven Belupo i dalje ima 1:0, golom Crnca u 12. minuti. Varaždin ima više loptu u nogama, ali rezultat je i dalje u korist domaćina.

U 28. minuti Mudražija je potegnuo s dvadesetak metara, lopta odlazi preko gola, nema opasnosti po gol Zelenike.

U 26. minuti novi korner za Varaždin, opet s lijeve strane izvodi Drožđek. Ubačaj je bio na drugu vratnicu gdje je u skoku bio Jelenić, ali nije dobro glavom zahvatio loptu koja je otišla pored gola.

U 25. minuti Bosec na sredini terena gazi Teklića, opomenut je od suca Titlića.

U 24. minuti ubačaj iz kornera s lijeve strane, pred golom skače Ba i leđima okrenut golu glavom ju šalje zamalo pored desne vratnice gola domaćina.

U 22. minuti Božić čini prekršaj nad Brodićem na desnoj strani napada Varaždona, slobodan udarac, prilika za ubačaj u kazneni prostor. učinio je to Teklić, korner za Varaždin.

U tijeku je 19. minuta, nakon gola nema opasnoti pred golom Varaždina ili domaćina.

U 12. minuti vodstvo domaćina od 1:0. Hlevnjak je dobio loptu na desnoj strani pred golom varaždina, ušao u kazneni prostor i pucao u desnu stranu gola Zelenike. Vratar Varaždina odbio je loptu rukama, na koju je natrčao Crnac, ispred dva igrača gostujućeg sastava i poslao loptu u mrežu varaždinske momčadi za vodstvo Slaven Belupa od 1:0.

U 8. minuti nakon ubačaja Stanića s desne strane Šego skače i glavom puca s desetak metara, ali točno u ruke golmana domaćina.

U 2. minuti prijeti Crnac prijeti udarcem s desne strane u kaznenom prostoru Zelenika brani.

U 1. minuti korner za Varaždin s desne strane, nema opasnosti po gol domaćina.

Počela je utakmica, Varaždin je krenuo s centra.

Slaven Belupo je u plavim dresovima u sastavu: Čović,Tepšić, Božić, Soldo, Hlevnjak, Marina, Mudražija, Mioč, Bosec, Crnac i Hoxha.

Varaždin je u narančastim dresovima u sastavu: Zelenika, Stanić, Jelenić, Ba, Pellumbi, Puclin, Teklić, Elezi, Šego, Drožđek, Brodić.

Sudac je Jakov Titlić iz Hrvaca.

U 16 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici počelo je nadmetanje petoplasiranog Slaven Belupa i četvrtoplasiranog Varaždina, prvi susret 28. kola SuperSport HNL.