Varaždinski Kajak kanu klub Varteks organizirao je 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

| 2.5.2023. u 10:14h | Objavljeno u Sport

Varaždinski Kajak kanu klub Varteks organizirao je 26. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometra voženoj po kanalu HE Varaždin nastupilo je 46 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Borna Valjak polaznik škole kajaka, Marin Bjeliš kod mlađih kadeta u kajaku, Hana Valjak u kajaku kod kadetkinja, Dušan Brkušanin u kajaku kod seniora, Simeron Cesarec u turističkom kajaku, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu, Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu i Mario Vrbanec na SUP dasci.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod mlađih kadeta, Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Mate Bjeliš u turističkom kajaku, Robert Rauš i Mario Peček u turističkom kanu dvosjedu, te Emil Skledar na SUP dasci.

Na treća mjesta plasirali su se Jan Petrić u kajaku kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Nikola Novak u turističkom kajaku, te Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Matija Novak bio je 4. kod kadeta u kajaku, Michel Ivić 5. u kajaku kod veterana, te Goran Vugrek u kajaku kod seniora.