Varaždin se večeras protiv Istre 1961 nada pobjedi i početku novog pozitivnog niza Foto: Krešimir Đurić

Varaždin se večeras protiv Istre 1961 nada pobjedi i početku novog pozitivnog niza

| 30.9.2022. u 10:50h | Objavljeno u Sport

- Posljednja tri-četiri kola Istra 1961 je možda u najboljoj formi, slična su ekipa kao mi, igraju nogomet. U odnosu na našu prvu utakmicu u Puli, u kojoj smo ih pobijedili, oni su nakon toga doveli 6-7 igrača i očito su pogodili. Sada su puno kvalitetnija ekipa nego što su to bili u 2. kolu ove sezone, a što se vidi po rezultatima, posebno na dvije gostujuće utakmice u kojima su pobijedili Slaven Belupo 3:0 i protiv Hajduka do same završnice vodili 2:1, da bi na kraju odigrali neriješeno. Svjesni smo kakav nas suparnik očekuje, ali i mi smo dobri i jedva čekamo tu utakmicu pred domaćom publikom, da pokažemo da dosadašnji rezultati nisu slučajnost već da možemo u kontinuitetu nastaviti igrati dobar nogomet - rekao je u najavi današnjeg susreta 11. kola SuperSport HNL-a, u kojoj će momčad Varaždina na svom stadionu ugostiti Istru 1961, trener varaždinskog sastava Mario Kovačević.

Zbog po tri žuta kartona za sastav neće konkurirati Urata i Pellumbi, koji su i ozlijeđeni, a zbog ozljede i dalje je izvan sastava Ba.

- Imat ćemo malo problema kod sastavljanja momčad s lijevom stranom, ali imamo dosta igrača, tako da će biti kvalitetne zamjene. Ostali igrači su dobro, a Ba bi se trebao priključiti sljedeći tjedan i jedva čekam da počne s nama trenirati - zaključio je Kovačević.

Utakmica Varaždin - Istra 1961 na Gradskom stadionu u Varaždinu počet će u 18 sati. 

Sudit će Dario Bel iz Osijeka, a pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dejan Vuković iz Zagreba. Četvrti sudac bit će Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac bit će Ivan Bebek iz Rijeke, a asistirat će mu Robi Kezele.