Varaždin pobijedio Mladost (Ž), Podravina teško poražena u Bjelovaru

| 7.11.2015. u 19:03h | Objavljeno u Sport

U sklopu 13. kola Treće HNL Istok momčad Varaždina je danas na svom stadionu pobijedila četvrtoplasiranu Mladost iz Ždralova 3:2, poluvrijeme 1:1. Golove za Varaždin postigli su Slaven Hlišć u 24., Luka Ivanović u 55. i Ivan Posavec u 78. minuti nadmetanja. Od 71. minute Varaždin je igrao s igračem manje jer je drugi žuti karton, zbog preoštrog starta, dobio Moris Kuhta.

- Opet su igrači pokazali izutetnu borbenost, nemam riječi kojima bih opisao tu borbenost, svaki je igrač dao sve od sebe. Uspjeli smo pobijediti dobru, čvrstu momčad, a imali smo i malo sreće jer smo realizirali prilike koje do sada nismo uspjeli - kazao je trener Varaždina Rade Herceg.

Bjelovar je na svom terenu nanio težak poraz Podravini, svladavši Ludbrežane 7:2, poluvrijeme 4:1. Golove za goste postigli su Siniša Fajt u 22. minuti koji je doveo Podravinu u vodstvo i Nikola Valjak koji je smanjio na 4:2 u 55. minuti susreta.

- Čestitam Bjelovaru na dobroj igri. Sve ostalo što bih mogao reči neće se ticati nogometa i nema veze sa stvarnom situacijom - bio je kratak u komentaru trener Podravine Josip Gavranović.