Uprava NK Jalžabet u novoj sezoni želi borbu za sam vrh tablice i već su doveli nova tri igrača

Varaždinske vijesti | 4.7.2024. u 12:08h | Objavljeno u Sport

Uprava Nogometnog kluba Jalžabet već je dovela tri igrača koja će biti na raspolaganju treneru seniorske momčadi u novoj sezoni Elitne ŽNL. koja će početi 17. kolovoza.

Novi igrači Jalžabeta postali su braća Dominik i Nikola Stunjek te Ivan Vagjunec.

Dominik Stunjek, 17-godišnji je napadač koji je branio boje NK Mladost Sigetec Ludbreški, za koju je u prošloj sezoni u 25 utakmica zabio 8 golova. Također, sa samo 16 godina postigao je hat-trick u prvoj ŽNL te je zabijao respektabilnim ekipama poput Plitvice iz Gojanca, ŠNK Dravi iz Sv.Đurđa itd.

18-godišnji Nikola Stunjek stigao je iz ŠNK Polet Martijanec gdje je u prošloj sezoni postigao 8 pogodaka u 25 nastupa. Nogometni put prošao je kroz školu nogometa u Podravini, a jednako kao i njegov brat Dominik, mlađi je igrač što je Jalžabetu uvijek predstavljalo svojevrsni problem pa se u klubu nadaju da toga sada neće biti.

26-godišnji Ivan Vagjunec je u posljednje tri sezone u 63 utakmice postigao 38 golova igrajući više pozicija. Posljednji angažman bio mu je u ŠNK Razvitku iz Čičkovine, a igrao je i za ŠNK Polet iz Tuhovca. Igrao je i za NK Plitvica iz Selnika, NK Podravina, NK Mladost Komet, NK Sloga, NK Tehničar Cvetkovec, NK Mladost Sveta Marija, NK Struga i NK Podravac Sesvete.

- Vjerujemo da će puno doprinijeti u igri prema naprijed svojim iskustvom i kvalitetom i pomoći nam da budemo što konkurentniji u borbi za sami vrh tablice - poručili su iz NK Jalžabet.