U Varaždinu finale Ekipnog državnog prvenstva za djecu do 14 godina u tenisu

Varaždinske vijesti | 27.9.2019. u 13:04h | Objavljeno u Sport

Gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok danas je na terenima Teniskog kluba Varteks otvorio Ekipno državno prvenstvo za djecu do 14 godina. Domaćin i organizator natjecanja je TK Varteks, a pokrovitelj Grad Varaždin.

- Kao gradonačelniku, zadovoljstvo mi je da vas mogu pozdraviti. Uvijek je lijepo vidjeti djecu u našem gradu i osobito je lijepo vidjeti djecu na sportskim terenima. Ovo je natjecanje na kojem sudjeluje preko četiristo djece, mladih sportaša. Najboljih 8 ekipa je ovdje. Žao mi je što nisu Varaždinci, bili su u polufinalu, a nadam se da ćemo ih dogodine vidjeti i u finalu. Svima koji danas sudjeluju želim puno sreće, apeliram na sportsku korektnost za koju ne sumnjam da će je biti. Neka pobjedi najbolji, premda mislim da ste svi vi najbolji čim ste se odlučili baviti ovim sportom. Tenis je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova i jedan od najatraktivnijih. Nadam se da ćete jedni drugima biti podrška i da ćete jedni druge bodriti da svi zajedno ostvarite što bolje rezultate. Dobrodošli ste u Varaždin - rekao je Čehok i proglasio turnir otvorenim.

- Ekipno natjecanje za dječake i djevojčice do 14 godina jedno je od najmasovnijih ekipnih natjecanja u hrvatskom tenisu. Kroz sustav kvalifikacija prolazi veliki broj natjecatelja koje se bore za nastup u završnici između osam najboljih ekipa. Na današnjoj završnici u Varaždinu svi će se boriti za što bolji rezultat, a najbolja ekipa bit će prvak države - rekao je Bojan Ružić, član izvršnog odbora Hrvatskog teniskog saveza.

IMG_7756.JPG

IMG_7752.JPG

IMG_7748.JPG

IMG_7742.JPG