U tijeku prijave za atraktivne varaždinske zimske utrke – 4. Zimski polumaraton i 2. Mrzli cener

| 17.1.2020. u 09:10h | Objavljeno u Sport

Varaždinski Trkački klub Marathon 95 organizira 4. Zimski polumaraton i 2. Mrzli cener, atraktivne zimske utrke koje će se održati 2. veljače. Start i cilj utrka bit će kod sportske dvorane na Dravi, popularne Arene.
Specifičnost polumaratona je da sudionici startaju u razmaku od 3 minute po kategorijama s obzirom na svoju starosnu dob. Pobjednik utrke je onaj trkač/trkačica koji prvi uđe u cilj. Bit će nagrađeno i najbržih troje po ostvarenom neto vremenu.

Prošle je godine organiziran i odlično prihvaćeni Mrzli cener, utrka na 10 kilometara u kojoj svi sudionici startaju u isto vrijeme. Svi sudionici obje utrke dobivaju finišerske medalje. Prijave su moguće online na: https://marathon95.hr/2019/11/13/4-zimski-polumaraton-i-mrzli-cener/, gdje možete saznati i sve ostale informacije.

Do 28. siječnja startnina za Zimski polumaraton je 80 kuna, a za Mrzli cener 70 kuna. Do danas se prijavilo više od 360 trkačica i trkača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Bugarske.

Prošle je godine na 3. Zimskom polumaratonu sudjelovalo 204, a na 1. Mrzlom ceneru 130 natjecatelja.