U Sisku jedaneaest natjecatelja Cekina osvojilo 7 medalja

| 7.12.2015. u 20:04h | Objavljeno u Sport

Ekipa od 11 članova varaždinskog Streličarskog kluba "Cekin" sudjelovala je na turniru koji se u organizaciji SK "Sisak" održao u Sisku.
Sedmero od njih vratilo se s medaljama.

U kategoriji djevojčica do 12 godina, standardni luk, Mia Međimurec je mirno, fokusirano i u sjajno ujednačenom ritmu osvojila zlato.U kategoriji dječaka do 14 godina, olimpijski luk, mladim "Cekinima" podij za podjelu medalja postaje pretijesan budući da na njaga stanu samo njih trojica.

Naime, četvorici četrnaestogodišnjih članova "Cekina" koji se već jedno vrijeme izmjenjuju na postolju, Matija Hanžek koji je i ovaj put uhvatio zlato i Matko Dupor koji je osvojio broncu, na podiju se ovaj put pridružio i desetogodišnji Fran Gašparić, kojem je dosadilo "mesti" konkurenciju u kategoriji dječaka do 12 godina. Koliko je dobar govori činjenica da je i starijoj konkurenciji "pomutio" račune i zasjeo na 2. mjesto osvojivši srebro. Od petorice četrnaetogodišnjaka, dvojica, Matko Zlatić i Jan Međimurec, morali su se zadovoljiti 5. i 6. mjestom.

U kategoriji seniora, olimpijski luk, Stjepan Gašparić zauzeo je 8. mjesto dok je Goran Gojković u istoj konkurenciji zauzeo 11. mjesto.
U kategoriji seniora, standardni luk, Nenad Čalušić nastavlja svoj put prema gore. Broncu osvojenu na svom prvom turniru, na svom drugom turniru zamijenio je srebrom. Svakako treba reći i da mu je za svega nekoliko krugova izmaklo zlato.

U kategoriji veteranki, olimpijski luk, Božena Šimek-Šuplika osvojila je zlato dok je u istoj kategoriji Erika Kanešić Dupor osvojila broncu. Sljedeći turnir na koji SK "Cekin" planira poslati svoje natjecatelje je odličan međunarodni turnir u Postojni u Sloveniji.