U posljednjem jesenskom kolu Varaždin i Podravina osvojili po bod

| 21.11.2015. u 16:28h | Objavljeno u Sport

Županijski predstavnici u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok osvojili su po bod u 15., posljednjem jesenskom kolu. Varaždin je na svom stadionu odigrao s Oriolikom 1:1, a Podravina je u Đakovo s domaćom Croatijom Đakovo odigrala 2:2.

Na stadionu Varteksa Varaždin je došao u vodstvo golom Luke Ivanovića u 35. minuti, a gosti su izjednačili u 51. minuti, a strijelac je bio Alen Haring.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv momčadi koja malo prima ali i daje malo golova. Poveli smo, ali na početku drugog dijela pimili smo gol koji nas je presjekao. Suparnik je u drugom dijelu bio bolji i rezultat je najrealniji - rekao je trener Varaždina Rade Herceg.

U Đakovu je Podravina dva puta imala rezultatsku prednost, ali su na kraju osvojili bod. Gosti su poveli 1:0 u 16. minuti golom Karla Bešenića, a Nikola Valjak bio je strijelac za vodstvo Podravine 2:1 u 42. minuti nadmetanja. Domaćin je konanih 2:2 postavio u 85. minuti.

- Prema prikazanom trebali smo pobijediti, ali nismo mogli osvojiti tri boda - rekao je trener Podravine Josip Gavranović.