Dokapetan Varteksa Borna Radić nada se pobjedi svoje momčadi u posljednjem susretu ove jeseni Foto: Dražen Novosel

U posljednjem jesenskom kolu u Trećoj HNL Sjever Varteks i Podravina domaćini

| 22.11.2019. u 11:54h | Objavljeno u Sport

U Trećoj HNL Sjever sutra su od 13 sati i 30 minuta na rasporedu utakmice 14.posljednjeg jesenskog kola, a oba županijska predstavnika bit će domaćini. Varteks će na stadionu Sloboda ugostiti Rudar iz Murskog Središća, a Podravina će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti sastav Graničara iz Đurđevca.

- Rudar je zanimljiva ekipa s par dobrih pojedinaca, ali svi želimo završiti ovaj jesenski dio natjecanja s pobjedom. Posebno jer igramo kod kuće pred svojim fenomenalnim navijačima koji nas prate ma gdje god igrali. Dosadašnji dio sezone bio je zanimljiv. Bilo je uspona, ali i povremenih crnih rupa i padova. Ipak, mislim da smo svoj interni cilj ostvarili – rekao je za klupsku stranicu dokapetan Varteksa Borna Radić,koji je većinu polusezone u 3. HNL Sjever iznio kapetanski, mijenjajući ozlijeđenog Nježića.

- Četvrto mjesto je zadovoljavajući rezultat. Bilo je prilika i za osvojiti pokoji bod više pa se približiti vodećem dvojcu, ali mi smo mlada ekipa, težimo igri i nadigravanju što se i vidjelo tijekom sezone. Možda nas je to ponekad koštalo bodova, ali smatram da je to pravi put i da bi svi od navijača, uprave, trenera pa i nas igrača rađe imali ekipu koja se želi nadigravati i igrati nego biti povučeni i predati se obrambenom stilu – zaključio je Radić.