TRNOVEC BARTOLOVEČKI Vito Milak, član STK Visia, osvojio TOP 12 mlađih juniora

Varaždinske vijesti | 19.6.2024. u 17:00h | Objavljeno u Sport

Općina Trnovec Barolovečki ponovo je bila domaćin jednog od najjačih stolnoteniskih turnira u juniorskoj kategoriji u Hrvatskoj. Riječ je o TOP 12 turniru mlađih juniora Hrvatske, održanom u sportskoj dvorani Osnovne škole Šemovec u organizaciji STK Visia i Općine Trnovec Bartolovečki koji je ponovo okupio najbolje od najboljih stolnotenisača juniorskog uzrasta.

Boje domaćeg kluba branili su Vito Milak, Simon Dvorski te Mark Marčec, a upravo je mladi Milak osvajanjem turnira ostvario još jedan odličan rezultat. Tome treba dodati i treće mjesto Simona Dvorskog te šesto mjesto Marka Marčeca.

– Turnirom najboljih juniora službeno je završila sezona za STK Visia iz Trnovca Bartolovečkog i to, možemo reći, vrlo uspješno. Potvrdili smo da u našim redovima imamo ponajbolje stolnotenisače u Hrvatskoj juniorskog dobnog uzrasta – kazala je uime organizatora Petra Petek, dodajući da je organizaciju TOP 12 turnira Klub prijavio na natječaj Ministarstva, a u samu organizaciju uključili su sve polaznike stolnoteniske škole i osobe s invaliditetom.

Zadovoljan organizacijom turnira, ali i odličnim rezultatima domaćih natjecatelja, je i predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Trnovec Barolovečki Stjepan Mikulić, koji je naglasio kako organizacija ovakvih sportskih događanja te rezultati potvrđuju opravdanost fokusa Općine na sport i mlade.

– Općina Trnovec Bartolovečki preko Zajednice ulaže zaista velika sredstva u sport na području općine i samim time stvara sve bolje uvjete za bavljenje sportom svih sportskih klubova. Posebno se naglasak stavlja na rad s mladima te uključivanje što većeg broja mladih u sport – zaključio je Mikulić.

Dodajmo da je sudionike turnira i organizatore pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak.