TREĆA HNL SJEVER U sklopu 2. kola županijski derbi, Varteks na Slobodi čeka Podravinu

| 28.8.2021. u 08:03h | Objavljeno u Sport

U sklopu 2. kola Treće HNL Sjever momčad Varteksa će danas od 17 sati na SC Sloboda ugostiti Podravinu iz Ludbrega.

U 1. kolu Varteks je na stadionu Sloboda ugostio aktualnog prvaka, momčad Mladosti iz Ždralova, s kojim je odigrao 0:0, dok je Podravina na svom stadionu izgubila od Poleta iz Svetog Martina na Muri 4:0.

- Utakmica protiv Mladosti prošla je u dosta jakom ritmu. Oni su prava natjecateljska ekipa koja je godinama u vrhu lige i mislim da smo im dosta dobro parirali. Imali su malu prednost u posjedu lopte, ali zbog našeg dobrog defenzivnog bloka nisu nam ozbiljnije zaprijetili. Trenutno zbog kasnog priključivanja važnih igrača i zbog sitnih ozljeda nismo još na našoj najvišoj mogućoj razini, ali u nekim trenucima igre vidjelo se da smo opasni kad stvaramo kontinuirani napad – istaknuo je igrač Varteksa Romano Nježić za službene klupske stranice.

Smatra da će kroz 2-3 kola dostići željenu razinu u igri i ući u ozbiljnu bitku za gornji dio tablice.

- Kao što je uprava kluba u tišini radila i dovela velika pojačanja tako i mi igrači zajedno s trenerom radimo u tišini, ne letimo visoko, protiv svake ekipe ići ćemo na pobjedu i siguran sam da nikome neće biti lako protiv nas – kazao je.

O momčadi i sljedećem protivniku.
- Spoj smo iskusnih i mladih igrača, ekipa koja uvijek teži igri, utakmicu po utakmicu skupljat ćemo bodove pa na kraju vidjeti gdje će nas to dovesti. Sljedeće kolo nosi susret s Podravinom, ekipa koju dobro poznajemo s nekoliko kvalitetnih pojedinaca, ali na našem terenu pred našim navijačima sigurno idemo po pobjedu! Stonesi su ponovo s nama, dodatna energija dolazi s tribine i vjerujem da ćemo im se mi igrači na terenu odužiti za podršku – zaključio je Nježić.