U prvom dijelu primili smo dva glupa gola i onda smo bili u black outu, rekao je trener Varaždina Samir Toplak Foto: Dražen Novosel

Toplak: Zadovoljan sam drugim poluvremenom, čak smo i zaslužili izjednačenje

| 7.6.2020. u 09:58h | Objavljeno u Sport

Trener Varaždina Samir Toplak nakon poraza od Dinama 1:3, u sklopu 27. kola HT Prve lige, susreta koji je odigran sinoć, pred praznim tribinama Gradskog stadiona u Varaždinu, izjavio je da je polovično zadovoljan.

- Mogu biti zadovoljan s jednim dijelom, a to je drugo poluvrijeme. U prvom dijelu čak smo i dobro krenuli,bili smo agresivni, puni elana, ali smo primili dva glupa gola i onda smo bili u black outu. Prema naprijed smo bili bezopasni i dobro je da nismo teže rezultatski stradali pa da utakmica bude riješena. Na poluvremenu smo napravili tri brze izmjene, dobili smo puno toga u agresiji, u dubini, otpustili smo kočnice i na vrijeme smo postigli gol za smanjenje vodstva Dinama na 1:2, ali nedostajao nam je još jedan korak da izjednačimo. Mislim da smo u tom periodu čak i zaslužili izjednačenje. Naljutio me treći primljeni gol jer nije isto da li si izgubio 2:1 ili 3:1, a treći gol im pokloniš bez potrebe. Igračima moramo izbiti iz glave takve greške kao što je u prvom dijelu napravio Guera Djou, a u drugom poluvremenu Petar Mamić jer to su pokloni koje takva ekipa kao što je Dinamo koristi - komentirao je Toplak.