Karla Čović i Fuma Foto: Karla Čović

TK Ultra organizira radionice, predavanja i tjelesno vježbanje "S Karlom i Fumom do zdravlja"

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.5.2020. u 10:59h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Od 1. lipnja Triatlonski klub Ultra organizira program radionica vježbanja "S Karlom i Fumom do zdravlja" Karle Čović. Program je besplatan za sve sudionike. Vježbanje kreće 1. lipnja na otvorenom prostoru, parking ispod Dravskog mosta i prva livada prema Areni Varaždin. Termini su u lipnju ponedjeljak i srijeda od 19 do 20 sati i subota od 7.45 do 8.45 sati.

Ako se pokaže dovoljan interes dodati će se još jedan termin (za plivanje, vožnju biciklom, trčanje, planinarenje, Alpe). Isto tako ovisno o odazivu program se može produžiti i na srpanj. Ciljevi vježbanja koji se žele postići su unaprijeđenje i zaštita zdravlja, stjecanje zdravih navika i poboljšanje cjelokupne kvalitete života, a provoditi će se pod stručnim vodstvom prof. Karle Čović.

- Program je namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, da li se samo želite pokrenuti, uživati u prirodi i dobrom društvu, skinuti kilograme ili pripremiti za Ironman - rekla je Čović.

U projekt su uključeni i sponzori Triatlon kluba Ultra, Salon za njegu i oblikovanje tijela Aromavita, Butik Ana Kraš i SG salon koji će sudionike nagraditi s malim popustima.

Karla_Čović_i_Fuma.jpg