STK StaRR u 13. kolu HEP Superlige pobijedio momčad Slavonskog Broda Foto: STK Starr

STK StaRR u 13. kolu HEP Superlige pobijedio momčad Slavonskog Broda

Varaždinske vijesti | 22.2.2020. u 18:47h | Objavljeno u Sport

U varaždinskoj dvorani "Srednjoškolac" ove subote odigran je susret 4. kola drugoga dijela stolnoteniskog prvenstva Hrvatske, odnosno susret 13. kola HEP Superlige u stolnom tenisu između ekipa domaćina STK StaRR i gostujućeg stolnoteniskog kluba iz Slavonskog Broda.

Pobjedom 3-1 očekivano je slavio domaćin te tako učvrstio vodeću poziciju na ljestvici.

U prvom je meču Ronald Redjep glatko dobio Tomija Stanišića, u drugome je Leon Šantek pobijedio Tomislava Klaića, da bi u trećem meču domaći igrač Dario Kraljić izgubio od Stanislava Lošića. Redjep donosi pobjedu svom klubu nadigravši Klaića u četvrtom meču za konačan rezultat od 3-1, pri čemu je vrijedno istaknuti kako su svi mečevi u srazu ova dva protivnika završili rezultatima 3:0 u setovima.

STK StaRR će u pauzi između susreta domaće Superlige biti domaćin dvama natjecanjima u varaždinskoj Areni – Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu od 28. veljače do 1. ožujka, te nakon toga i Europskom U-21 Prvenstvu od 4. do 8. ožujka.

U sljedećem, 14. kolu HEP Superlige, koje će se igrati 14. ožujka u Splitu, STK StaRR igrat će protiv tamošnjeg STK Split.