Stella Gotal: Prihvativši posao stvorili su se novi izazovi koji me jako vesele

| 8.5.2023. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Nakon što je tri godine i osam mjeseci, od 2019. godine do početka 2023. godine, provela kao izbornica hrvatske U17 ženske nogometne reprezentacije, Stella Gotal, nogometna stručnjakinja rodom iz Ivanca, početkom godine dobila je novi i puno izazovniji posao kao izbornica U17 ženske nogometne reprezentacije Saudijske Arabije.

- Hvala nadređenima što su mi neizmjerno vjerovali i pružili priliku na izborničkoj i instruktorskoj funkciji, hvala stožeru na odličnoj suradnji, hvala kolegama na Nogometnoj akademiji, instruktorskoj službi, svim igračicama ženskih reprezentacija s kojima sam surađivala proteklih godina, hvala klubovima te svim navijačima koji su nam pružali podršku. Radujem se novom izazovu, a hrvatskom ženskom nogometu želim puno sreće i uspjeha u budućnosti - rekla je Gotal na odlasku s pozicije izbornice hrvatske U17 reprezentacije

- Kontaktirala me gospođa Monika Staab, tehnička direktorica Nogometnog saveza Saudijske Arabije. Predstavila mi je projekt i posao koji sam rado prihvatila - ustvrdila je Gotal.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...