Šafarić: Svi igrači imaju ugovor s klubom i za novu sezonu, a do sada nismo dobili ni jednu konkretnu ponudu Foto: Dražen Novosel

Šafarić: Svi igrači imaju ugovor s klubom i za novu sezonu, a do sada nismo dobili ni jednu konkretnu ponudu

| 25.4.2023. u 11:03h | Objavljeno u Sport

Luka Jelenić se vraća u Dinamo? Naslovi su članaka jučer objavljenih u nacionalnim medijima i portalima. Jelenić je prošao Dinamovu nogometnu školu, a posljednju sezone prije prelaska u Varaždin bio je igrač Intera iz Zaprešića.

Jelenić se svojim igrama na stoperskoj poziciji prometnuo u najstandardnijeg igrača varaždinske momčadi i ne treba čuditi što za njega vlada zanimanje Dinama, ali i još nekih sredina.

Konačno, dobre igre i rezultati varaždinskog kluba skrenule su pozornost drugih sredina na još neke igrače u svlačionici trenera Maria Kovačevića.

- Drago mi je što je cijela momčad, kao i pojedini igrači skrenuli pažnju na sebe, ali do kraja prvenstva ostalo je još šest kola i maksimalna je koncentracija svakog igrača na klub čiji dres nosi i vlastite igre jer kao što su sada neki klubovi zainteresirane za neke naše igrače tako će i interes za njih padati ako će predstave biti loše. Ne zamaramo se s trenutačnim napisima i ponudama koje čitamo po medijima, jer u naš klub do sada nije stigla ni jedna konkretna ponuda. usmjereni smo na posljednjih šest kola, što bolji plasman i apeliram na igrače da se maksimalno posvete radu i utakmicama koje nas čekaju do kraja lige - rekao je sportski direktor NK Varaždin Nikola Šafarić.

Napominje da su svi igrači ugovorni vezani za klub i naredne sezone.

- Svi imaju ugovore s klubom i dok se nešto novoga ne dogodi svi moraju razmišljati tako da pokušaju ostvariti što je moguće bolji rezultata našeg kluba i ponavljam najbolje mogući plasman na tablici - zaključio je Šafarić.