Šafarić: Igrali smo protiv najboljeg napada lige, a izlimitirali smo ih na skoro ništa, ali prema naprijed smo trebali biti bolji Foto: Krešimir Đurić

Šafarić: Igrali smo protiv najboljeg napada lige, a izlimitirali smo ih na skoro ništa, ali prema naprijed smo trebali biti bolji

| 3.3.2024. u 19:39h | Objavljeno u Sport

- Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme i propustili neke prilike. Dabro je imao zicera, kasnije je zatresao mrežu,ali je bio u milimetarskom zaleđu. Imali smo tri-četiri odlične tranzicije, gdje nismo bilo malo odlučniji u samoj završnici, imali smo dobra otvaranja, ali smo prvi dio završili bez udarca po golu domaćina i trebali smo biti malo odlučniji, hrabriji. U drugom poluvrijeme veća inicijativa Rijeke što se tiče posjeda lopte, ali nisu ozbiljno pucali prema golu, nisu stvorili šansu, zicer. Mamić je praktički bio bez posla i na kraju ta dva prekida gdje moramo biti bolji, odgovorniji čvršći i agresivniji. Na prekidima očito moramo još moramo puno raditi - komentirao je današnji poraz na Rujevici od momčadi Rijeke rezultatom 2:0, trener i sportski direktor Varaždina Nikola Šafarić.

- Rijeka nije stvorila opasnu šansu. Kažem, imali su inicijativu i posjed lopte, ali bez šanse, bez ideje i stvarno smo dobro stajali na terenu, što se tiče faze obrane. Pašalić je opasan u igri jedan na jedan i nismo htjeli riskirati pa smo se iz preventive odlučili na izmjene u nastavku susreta - rekao je Šafarić.

Varaždin je danas igrao bez tri igrača Zelenike, Postonjskog i Drožđeka, a oni koji su igrali dobro su ih zamijenili.

- Marina je opet odigrao odličnu utakmicu ali i cijela momčad dok se ukupno gleda jer igrali smo protiv najboljeg napada lige, a izlimitirali smo ih na skoro ništa, ali prema naprijed smo drugo poluvrijeme trebali biti bolji. Zadovoljan sam sa svima koji su igrali - zaključio je Šafarić.