Rukometni klub Varaždin, zlatni na bjelovarskom turniru Foto: rk varaždin

RK Varaždin pobjednik međunarodnog turnira u Bjelovaru, Viktor Kociper najbolji igrač

| 19.4.2017. u 12:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu priprema za predstojeće Prvenstvo Hrvatske u Umagu, Rukometni klub Varaždin sudjelovao je s ekipom 2002. godišta, na Međunarodnom turniru "Bjelovarski kesizubac" u Bjelovaru te osvojio prvo mjesto, dok je Viktor Kociper izabran za najboljeg igrača turnira.

Na putu do medalje zlatnog sjaja igrači RK Varaždina pobijedili su klubove iz Osijeka, Čazme, Koprivnice dva puta, i Ludbrega, a u finalu su bili bolji od domaćina iz Bjelovara.

S dobrom uigranošću i formom te novim trenerom Vladimirom Ljubićem, pomoćnim trenerom Željkom Šestakom, mlađi kadeti RK Varaždina u sastavu Šestak, Kociper, Lučev, Mlakar, Puček, Herceg M., Dombaj, Cesar, Papec te s vratarima Lesjak, Sabolić i Herceg T., kao prvaci Lige Sjever, već treću godinu za redom krenut će u borbu za državno odličje.

U nedjelju, 23. travnja generacije 2002. i 2004. godišta RK Varaždina igrat će posljednje kolo ovosezonske Lige. Pozivaju se svi ljubitelji varaždinskog rukometa na sportsko druženje od 10 do 18 sati u Školsko-sportskoj dvorani Graberje.

Rukometaši će odigrati četiri utakmice, a nakon toga od 18 sati proslaviti kraj još jedne uspješne mlađekadetske sezone Rukometnog kluba Varaždin.