Prva ŽNL: Nova Ves Ecoagro slavila protiv Slobode (T), Polet (C) opet vodeći na tablici Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Nova Ves Ecoagro slavila protiv Slobode (T), Polet (C) opet vodeći na tablici

vv | 27.10.2024. u 17:11h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana tri susreta 11. kola Prve ŽNL. Najveću pobjedu dana ostvarila je Nova Ves Ecoagro koja je svladala Slobodu (T) s 3:0 na domaćem terenu. Nova Ves je povela golom Ervina Sokača u 40. minuti, dok je preostala dva gola zabio Dino Sokač, prvo je tresao mrežu gostiju u 85. minuti, a onda i u 87. minuti utakmice.

Polet (C) je na domaćem terenu svladao Zadrugara s 2:1 te se tom pobjedom opet vratio na prvo mjesto nakon remija Plitvice (S) i Mladosti (S) dan ranije. Domaći sastav je poveo pogotkom Roka Ivančića u 72. minuti susreta, gosti su izjednačili pogotkom Igora Štimca u 73. minuti, dok je pobjedu domaćinu svojim drugim golom donio Roko Ivančić i tu posljednjim trenucima susreta u četvrtoj minuti sudačke nadoknade (90+4).

Mladost (VT) je također pobijedila Beretinec na domaćem terenu s 2:1 i također u posljednjim trenucima susreta kao i Polet (C). Mladost (VT) je povela pogotkom Nine Leša u 12. minuti, gosti su izjednačili golom Gabrijela Sokola, a onda je u 90+4 minuti kao i u Cestici domaći sastav stigao do pobjede, a pogodak vrijedna tri boda zabio je Zlatko Planinc. Mladost (VT) je u sudačkoj nadoknadi ostala s igračem manje, Ivan Turkalj je dobio izravni crveni karton jer je zaustavio protivničkog igrača u izglednoj poziciji za postizanje gola.