Priznanja Hrvatskog kineziološkog saveza za Vericu Ozmec i Vladu Ščapeca

| 1.12.2015. u 21:34h | Objavljeno u Sport

Predstavnici Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije sudjelovali su u radu redovne Skupštine Hrvatskog kineziološkog saveza održanoj u Rijeci.

Okupljanje članova Hrvatskog kineziološkog Saveza iskorišteno je i za dodjelu priznanja istaknutim članovima saveza i lokalnih udruga kineziologa. Verici Ozmec iz OŠ „Vidovec“ dodijeljena je diploma sa zlatnom značkom dok je zahvalnicu sa zlatnom značkom dobio Vlado Ščapec iz varaždinske Elektrostrojarske škole.

Ozmec i Ščapec dobitnici su priznanja na temelju prijedloga Izvršnog odbora Udruge varaždinskih i županijskih kineziologa, a takav je prijedlog na sjednici Upravnog odbora podržao i Savez.

Varaždinske i županijske kineziologe predstavljali su predsjednik Udruge Dubravko Banek, njegov zamjenik Patrik Koščak, tajnica Anica Sitar Dvorski te član i donedavni predsjednik Nikola Žganec.

Zajedno s ostalim kolegama iz cijele Hrvatske sudjelovali su u donošenju programa rada i financijskog plana Saveza za iduću godinu, a prihvaćeno je i izvješće o radu za proteklo razdoblje.