PREMIJER LIGA Dabrovi večeras gosti Nexea, a u nedjelju kod Dubrovnika

| 10.12.2021. u 11:25h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 danas i u nedjelju očekuju dvije utakmice B lige Paket 24 Premijer rukometne lige. Večeras će u Školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava u Našicama igrati protiv vodećeg sastava lige, momčadi Nexea.

U nedjelju,12. prosinca, u 20 sati GRK Varaždin 1930 očekuje nadmetanje u Dubrovniku s istoimenim domaćinom. Riječ je o odgođenoj utakmici 9. kola, koja se nije igrala u redovitom terminu zbog proboja koronavirusa u redove dubrovačkog sastava. Dabrovi su trenutačno treći na tablici, dok je Dubrovnik posljednji, bez osvojenog boda.

- Večeras nas očekuje susret koji je rezultatski totalno nebitan, a nakon povratka iz Našica već sutra prijepodne u 11 sati krenut ćemo put Dubrovnika, gdje nas u nedjelju navečer očekuje vrlo važna utakmica. Bili smo primorani napraviti određene promjene u ekipe za večerašnji susret, kako bi imali što je moguće više moguće više zdravih i spremnih igrača za nadmetanje protiv Dubrovnika, u kojem nam je pobjeda imperativ ako se želi ostati u igri za Ligu za prvaka - naglasio je trener Dabrova Emerson Žnidarić.