Poznato je tko će suditi susret Slaven Belupa i Varaždina u Koprivnici

| 20.5.2021. u 12:03h | Objavljeno u Sport

Povjerenik za suđenje Ivan Novak delegirao je suce koji će dijeliti pravdu na utakmicama 36., posljednjeg kola Hrvatski telekom Prve hrvatske nogometne lige, koje su na rasporedu u subotu, 22. svibnja.

Od pet utakmica, samo jedan susret i to onaj koji će se igrati u Maksimiru između Dinama i Šibenika nema nikakav značaj, s obzirom na to da je Dinamo već osigurao novi naslov prvaka, a Šibenik ostanak u ligi i ta će se utakmica igrati od 19 sati i 30 minuta, bez VAR tehnologije i VAR sudaca.

Svi ostali susreti imaju veliki značaj zbog borbe klubova za izlazak na europsku scenu ili zbog nadmetanja u borbi za ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa i slijedeće sezone pa će preostale četiri utakmice početi u 17 sati.

Momčad Varaždina, koja u posljednje kolo ulazi s 10., posljednje pozicije na tablici, pokušat će ostanak u ligi osigurati na susretu sa Slaven Belupom u Koprivnici, gdje će sudac biti Ivan Bebek(Rijeka), a pomagat će mu Goran Pataki (Đakovo) i Bojan Zobenica (Velika Gorica), dok će četvrti sudac biti Zdenko Lovrić (Đakovo).

VAR sudac bit će Igor Pajač(Sv I Zelina), a njegov asistent Borut Križarić (Čakovec).

Varaždin može i s osvojenim bodom u Koprivnici zadržati prvoligaški status, ali može i s pobjedom napustiti prvoligaško društvo, ovisno o rezultatima konkurenata Istre 1961 koja gostuje kod Osijeka i Lokomotive, koja će biti gost Hajduka na Poljudu.