ilustracija Foto: Dražen Novosel

Poznat početak Četvrte NL Skupina Čakovec - Varaždin i parovi 1. kola

| 16.7.2020. u 20:20h | Objavljeno u Sport

Novo prvenstvo Četvrte nogometne lige skupine Čakovec - Varaždin počet će u subotu,15. kolovoza, liga će brojati 16 klubova, a posljednje, 15. kolo jesenskog dijela sezone igrat će se 21./22. studenog. Moglo se čuti, među ostalim, na ovotjednom plenumu klubova Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin, u prostorijama varaždinskog ŽNS-a, a kojem su nazočili predstavnici svih klubova koji će se natjecati u ovom rangu.

U odnosu na prošlu sezonu novi su sudionici Plitvica iz Gojanca i Centrometal iz Črečana. Na plenumu su određeni i parovi 1. kola, u kojem će se u subotu,15. kolovoza od 17 sati i 30 minuta sastati u Svetoj Mariji Mladost - Sloga,u Novom Selu Rok sastat će se Omladinac - Zelengaj, u Palovcu će Dinamo ugostiti Nedeljanec, a u Ivancu će Ivančica dočekati Dubravku Zagorac.

U nedjelju,16. kolovoza od 17 sati i 30 minuta sastat će se u Gojancu Plitvica i Bednja, u Domašincu će Dinamo dočekati Nedelišće, dok će u Jalžabetu istoimeni domaćin ugostiti Centrometal, dok će se prvo kolo zaključiti u srijedu,19. kolovoza u 17 sati i 30 minuta u Dunjkovcu, gdje će igrati Međimurec i Mladost Komet.