Počinje "Ljeto u Sračincu" utkamicama 10-godišnjaka Sračinca i Varteksa Foto: Ljeto u Sračincu

Počinje "Ljeto u Sračincu" utkamicama 10-godišnjaka Sračinca i Varteksa

M.N./Varaždinske vijesti | 15.6.2018. u 15:07h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Utakmicom 10-godišnjaka Sračinca i Varteksa, večeras u 18 sati, počet će glazbeno-sportska manifestacije „Ljeto u Sračincu“ u organizaciji caffe bara Le Tresor te pod pokroviteljstvom Općine Sračinec. Uslijedit će još dvije revijalne utakmice, 14-godišnjaka Sračinca i Orača pa nakon toga legendi Sračinca i „ostatka svijeta“, zatim gledanje utakmice Svjetskog prvenstva ŠpanjolskaPortugal, a sve će začiniti koncert odličnog Tarapana banda, iza 22 sata.

Sutra pak je veliki nogometni dan. I ptice na grani pjevaju o nastupu Vatrenih u Kaliningradu protiv Nigerije, a pravo zagrijavanje bit će prve četiri utakmice atraktivnog malonogometnog turnira Pan kup Sračinec 2018. Otvorit će ga ekipe prvaka Hrvatske u mininogometu Junajteda i Pekarnice Leskovar iz Petrijanca, nastaviti domaće (sračinečke) snage iz ekipe Šure Transporti & Verdex kontra bartolovečke Gajbe pa onda i veterani Bilikuma petkom i Varteksa.

Nakon Old Schoola i Sračinca sve će biti spremno za središnji nogometni događaj večeri, navijanje za Vatrene na SP-u u Rusiji. Sve to dakako popraćeno bogatom ponudom jela i pića, vrhunskom glazbom…