Večeras će gost na Varteksu biti prva momčad Dinama, kojoj će to biti posljednja provjera uoči početka novog prvenstva u Prvoj HNL Foto: Krešimir Đurić

Počast legendarnom Đelacu odat će se i večeras na susretu Varaždina i Dinama

| 20.7.2018. u 12:08h | Objavljeno u Sport

U sklopu priprema za novu sezonu u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, momčad Varaždina će večeras na stadionu Varteksa odigrati prijateljski susret s prvoligašem, GNK Dinamo iz Zagreba.

Za sastav Varaždina to će biti treći prijateljski susret u sklopu priprema za novu sezonu, drugi ovog tjedna, dok će za aktualnog hrvatskog prvaka, momčad Dinama, ovo biti posljednja provjera uoči početka nove sezone u Prvoj HNL.

Uoči utakmice izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić će obitelji Anđelka Herjavca predati dres hrvatske reprezentacije, s potpisima svih igrača, koji su osvajanjem srebrne medalje na nedavnom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ostvarili najveći uspjeh u hrvatskoj povijesti.

Time će se odati poštovanje i zahvalnost tragično preminulom predsjedniku Nogometnog kluba Varteks Anđelku Herjavcu, koji je smrtno stradao 20. srpnja 2001. godine u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na državnoj cesti, na izlazu iz Posedarja prema Masleničkom mostu. 

Prijateljska nogometna utakmica između momčadi Varaždina i Dinama igrat će se večeras od 19.30 sati na stadionu Varteksa, a ulaznice će se prodavati po uobičajnim cijenama kao i za prvenstvene susrete prošle sezone u Drugoj HNL.

Za središnji dio zapadne tribine trebat će se izdvojiti 30 kuna, a za lijevi i desni dio zapadne tribine cijena ulaznice bit će 20 kuna.