Ni novi trener Jalžabeta Damir Šmerek nije uspio prodrmati momčad, koja je danas doživjela težak poraz Foto: Dražen Novosel

Pobjede Podravine, Nedeljanca i Novog Marofa, težak poraz Jalžabeta

| 5.11.2017. u 16:58h | Objavljeno u Sport

Odigrane su preostale utakmice 12. kola u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec - Varaždin. Danas prijepodne su u Čakovcu domaća Sloga(Č) i Zelengaj odigrali 2:2, iako je domaćin do tri minute prije kraja imao prednost 2:0. Golove za goste postigli su Matija Soldatek u 87. i Ernest Horvat u 88. minuti.

Novi Marof  je na svom terenu rezultatom 2:1 pobijedio Rudar iz Murskog Središća golovima Igora Bešteka u 1. minuti i Antonia Zrne u 15. miniti. Nedeljanec je kao domaćin pobijedio sastav Slobode(S) rezultatom 1:0, golom Petra Roga u 21. minuti. I ovaj je susret potvrdio problem realizacije domaćeg sastava, koji je promašo desetak izglednih prilika. 

Dinamo je u domašincu pobijedio Plitvicu (G)  rezultatom 4:2, agolove za goste postigli su Luka Tomašić u 63. minuti iz kaznenog udarca i Jošua Horvat u 90. minuti također iz kaznemig udarca. Podravina je pobijedila u Pušćinama istoimenog domaćina 3:1, golovima Ivana Sinkovića, Siniše Vađuneca i Nikole Međimoreca.

Momčad Jalžabeta ni s novim trenerom Damirom Šmerekom nije pobijedila, točnije, teško su izgubili pred svojim navijačima od Mladosti Komet iz Preloga rezultatom 6:0. Imali su domaćini kazneni udarac već u 5. minuti, kojeg je izborio i promašio Sakač, što je očito psihološki djelovalo na momčad Jalžabeta u nastavku susreta.