Trener Varteksa Želimir Orehovec nada se dobrom izdanju svoje momčadi u derbiju 13. kola Treće HNL Sjever Foto: Dražen Novosel

Orehovec: U Ždralove idemo odigrati najbolju utakmicu ove sezone

| 13.11.2019. u 11:16h | Objavljeno u Sport

Podravinu i Varteks u subotu očekuju utakmice 13.,pretposljednjeg kola u jesenskom dijelu sezone u 3. HNL Sjever. Varteks odlazi u goste sastavu Mladosti iz Ždralova, trenutno vodećoj momčadi lige s 29 bodova i samo jednim porazom. Utakmica će se, kao i ostali susreti tog kola, igrati u subotu, 16. kolovoza, u 13:30 sati na igralištu Brdo.

- U drugom kolu ovog prvenstva odigrali smo s njima na Slobodi 2:2, iako mogu reći da smo tada izgubili dva boda. Gostovanje u Ždralovima je dosta nezgodno. Mladost je kod kuće agresivna ekipa, ali mi tamo nećemo doći kao uplašena djeca i bez nekog pretjerivanja mogu reći da tamo idemo dobiti utakmicu – rekao je za klupske stranice trener Varteksa Želimir Orehovec.

Osvrnuo se i na sve lošije vremenske uvjete koji ne dopuštaju adekvatni trening.

- Najveći nam problem sada predstavljaju ove vremenske neprilike. Nemamo rasvjetu i treniramo praktički samo u jednom terminu od pola četiri do pola pet, s tim da su neki igrači i u Zagrebu. Jedan trening na kojem se svi okupimo je termin u petak u šest sati i tu bih zahvalio NK Beretinec jer nam izlaze u susret da se pod reflektorima pripremamo za subotnju utakmicu – rekao je Orehovec.

- Idemo odigrati u Ždralovima našu najbolju utakmicu koju još čekamo ove sezone, a nadam se da će to biti ta u subotu - zaključio je Orehovec.