Odlični rezultati gimnastičara Vindije na IX. Aton kupu u Nedelišću

| 8.5.2019. u 11:40h | Objavljeno u Sport

Gimnastičari Vindije nastupili su na IX. Aton kupu u NGC „Aton“ u Nedelišću, koji održan u organizaciji Gimnastičkog kluba "Marijan Zadravec Macan“ iz Čakovca, a nastupilo je oko 400 natjecatelja. U muškom dijelu nastupilo je 5 gimnastičara varaždinske Vindije.

U kategoriji dječaka (5 razred), Petar Žganjar osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, dok je Marko Mihaljčević bio četvrti. U kategoriji 4. razreda Viktor Trogrlić također je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u kategoriji 3. razreda Denis Nemet i Antonio Pintarić osvojili 2., odnosno 3. mjesto.

Kod djevojaka predstavilo se 15 gimnastičarki Vindije. U kategoriji juniorki Lana Smetiško osvojila je zlato na preskoku, dok je u višeboju bila sedma. Dorotea Vrbanec osvojila je 4. mjesto na preskoku te 6. mjesto na gredi, dok je na kraju u višeboju zauzela 12. poziciju. Tia Labaš osvojila je broncu na preskoku te 6. mjesto na parteru, dok je u višeboju bila osma.

Vita Kopjar na preskoku je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju te 7. mjesto na gredi. Mia Duković zauzela je 4.mjesto na preskoku, dok je Saša Zgrebec zauzela 5. mjesto na preskoku te 6. mjesto na ručama. Lara Kudumija zauzela je 6. mjesto na ručama, dok je Larisa Topolovec bila 5. na preskoku i 8. na ručama.

U kategoriji mlađih kadetkinja ekipa gimnastičarki Vindije, u sastavu Sara Plovanić, Erin Meštrić, Eva Kruhoberec, Lana Husnjak, Eva Košanski, Nika Rutić i Tene Puškadije ekipno je zauzela 7. mjesto. Gimnastičare je na ovom natjecanju vodio Matija Vugrinec, dok je kao pratnja gimnastičarkama bio Goran Radić.

Aton_kup_2019_1_r.jpg

Aton_kup_2019._r_jpg.jpg