Odbojkašice Varaždin Volleya na Valentinovo protiv - Neba

| 13.2.2016. u 18:34h | Objavljeno u Sport

Odbojkašice Varaždin Volleya sutra, na Dan zaljubljenih - Valentinovo, u 15 sati počinju proljetni dio prvenstva Prve B lige za seniorke, a suparnik će im biti – Nebo.

Odbojkašice Neba dolaze iz Zaprešića, a u Varaždinu vjeruju da će im uspjeti naplatiti dug iz 1. kola aktualne prvenstvene sezone. Zaprešićanke su tada slavile s tijesnih 3:2, po setovima 25:23, 25:19, 19:25, 19:25, 15:12.

- Bili smo i tada blizu pobjede, vratili se nakon njihovog 2:0 vodstva potpuno u utakmicu i – iako smo peti izgubili tijesno – nismo se nezadovoljni vratili kući. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, međutim prva utakmica uvijek nosi svoje, a usto imamo i dodatni hendikep baš pred početak sezone. Dosta nam je cura ovih dana bilo bolesno i nisu u najboljem stanju, a najgore je prošla Inka Inkret koja je zaradila vodene kozice i protiv Neba ćemo eto morati bez nje. Što je tu je, ja uvijek naglašavam da ekipu ne čini jedna igračica, zato uopće ne sumnjam da će sve cure koje istrče na parket male dvorane u Areni dati sve od sebe za dobru igru i, vjerujem, pobjedu na proljetnom startu – riječi su prvog trenera ženske ekipe kluba Ivice Đolonge.

Iz kluba pozivaju sve ljubitelje odbojke i sporta da sutra poslijepodne dođu i uživaju u lijepoj odbojkaškoj predstavi, u 15 sati, u maloj dvorani Arene uz Dravu, između šeste i devete ekipe Prve B lige, Varaždin Volleya i OK Neba iz Zaprešića.