Seniorska momčad Foto: NK Polet iz Tuhovca

Nogometaši zagrebačkog Dinama dolaze u Tuhovec na proslavu 50 godina NK Poleta

| 23.6.2018. u 09:15h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad zagrebačkog Dinama dolazi u Tuhovec, kako bi prijateljskom utakmicom uveličala proslavu 50 godina Športskog nogometnog kluba Polet. Utakmica će se u sklopu velike rođendanske proslave odigrati u subotu, 14. srpnja.

Bit će to prilika da vodstvo Poleta zahvali brojnim pojedincima koji su slogom, trudom i s puno napornog rada, u mjestu koje broje svega 800-tinjak stanovnika, stvorili stabilnog nogometnog ligaša, koji ne samo da se u spomenutih 50 godina uspješno borio s brojnim izazovima, već i koji posljednjih godina piše neke od najsjajnijih rezultata u klupskoj povijesti.

- Naime, u samo dvije sezone popeli smo se dvije stepenice više u rangu natjecanja, a u netom završenom prvenstvu Prve županijske nogometne lige osvojili smo visoko 3. mjesto. Osim susreta s Dinamom, za svoje navijače i simpatizere pripremili smo i prigodnu monografiju o proteklih 50 Poletovih godina. Također, povodom ove obljetnice za sve svoje članove, goste, pokrovitelje, simpatizere, ali i sve ljubitelje dobre zabave organiziramo veliki besplatni koncert tamburaškog sastava Gazde, koji je na programu u nedjelju, 15. srpnja – otkrio je Marko Sopić, predsjednik NK Poleta.