Nogometaši Varaždina u subotu s Međimurjem na stadionu u Čakovcu Foto: Dražen Novosel

Nogometaši Varaždina u subotu s Međimurjem na stadionu u Čakovcu

| 3.8.2018. u 20:08h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina privode kraju četvrti tjedan priprema za novu sezonu u Drugoj HNL, kojeg će završiti sutrašnjom prijateljskom utakmicom s novim drugoligašem, sastavom Međimurja. Susret će se igrati u subotu, 4. kolovoza, na stadionu SRC Mladost Čakovcu, od 18 sati.

Trener Varaždina Miljenko Mumlek ovaj tjedan na treninzima nije mogao računati na ozlijeđene igrače Drožđeka, Težaka i Vuka, zbog  bolesti dva je dana na poštedi bio Brezovec, dok su ostali igrači bili uključeni u trenažni proces.

Nakon sutrašnjeg pripremnog susreta s Međimurjem, a što će biti šesta utakmica za momčad Varaždina u dosadašnjem dijelu priprema,sastav trenera Miljenka Mumleka će u utorak, 7. kolovoza u 18 sati, gostovati na Gradskom stadionu u Koprivnici, kod Slaven Belupa.

U subotu, 11. kolovoza na stadionu Varteksa, u prijateljskom susretu, gost će biti druga momčad Osijeka. Odigrat će se dvije utakmice, s time da će prvi susret početi u 17 sati, a druga utakmica igrat će se od 18 sati i 30 minuta.

Posljednja provjera za momčad Varaždina previđena je za subotu, 18. kolovoza. Suparnik još uvijek nije poznat, ali je sigurno da će „generalku“ pred novo prvenstvo u Drugoj HNL, nogometaši Varaždina igrati u gostima, budući da će i u 1. kolu nove sezone,24. kolovoza,Varaždin biti gost momčadi BSK-a u Bijelom Brdu.