Nakon 5. kola poznati pobjednici Patuljan kup

Napisao/la: -

U organizaciji  Sportsko-ribolovnog društva Ivanec na bajeru zvanom Barutana, petim je kolom završeno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak, na patuljaste somiće, tzv.Patuljan kup. Pobijedio je Petar Klaus ,član SRD Sračinec sa ulovom od 5366 grama patuljana, drugi je bio Alen Martinčević, član SRD Ivanec sa 5107 grama , dok je treće mjesto zauzeo njegov klupski kolega Drago Cerovčec sa 4887 grama. Prvoplasirana trojica primili su medalje organizatora.

Sveukupni pobjednik je Drago Cerovčec sa ukupno 8 negativnih bodova (dva prva i dva druga mjesta ) sa ukupnim ulovom od ukupno 19455 grama patuljastim somića, drugi je Boris Stubičar, član SRD Varaždin sa 14 negativnih bodova, koliko je imao i trećeplasirani Ivica Belavić,član SRD Interland Varaždin. Prilikom istog broja negativnih bodova  za drugo  mjesto odlučivao je ukupan ulov gdje je uspješniji bio Boris Stubičar sa 17284 grama u odnosu na Belavića koji je imao ulov od 17047 grama patuljana.

Prvoplasirana trojica u ukupnom poretku primila su pehare organizatora, koje im je uručio Željko Geček, član Izvršnog odbora zadužen za provedbu natjecanja.  

Samo natjecanje koje je najpopularnije ribičko natjecanje u ivanečkom kraju a održava se već 15 godina i otvorenog je tipa za sve ribiče, trajalo je od lipnja do kolovoza i odvijalo se u pet kola, a nastupilo je ukupno dvadeset i pet ribiča iz Varaždina, Sračinca ,Cestice i Ivanca.

Dražen Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.