Najmlađa selekcija N. Marofa osvojila 1. mjesto u Županijskoj ligi

Varaždinske vijesti | 27.5.2019. u 17:43h | Objavljeno u Sport

Najmlađa selekcija Novoga Marofa uzrast od 8 i 9 godina ove je natjecateljske sezone osvojila prvo mjesto u Županijskoj ligi prednatjecatelja Županijskog nogometnog saveza Varaždin. U 15 odigranih utakmica mlade nade upisale su 11 pobjeda, odigrale dvije neriješene utakmice i doživjeli dva poraza uz gol razliku 31-12 s ukupno 35 osvojenih bodova.

Tijekom natjecateljske sezone za pobjedničku ekipu su igrali : Viktor Valent,Leon Ledinski, Valentino Pofuk, Vili Hohšteter, Jakob Miketek, Leon Štriga, Viktor Koščak, Leonardo Lugar, Karlo Štriga, Rafael Hasija, Matej Roginek,Luka Benjak i Petar Bukovčan, a njihov trener je Milan Miketek.

U ime Županijskog nogometnog saveza Varaždin čestitke na iznimnom uspjehu im je uputio i uručio medalje za prvo mjesto Vladimir Vuger, član Izvršnog odbora, ujedno i dopredsjednik NK Novi Marof. Svečanosti je bio nazočan gradonačelnik Novoga Marofa Siniša Jenkač koji je također čestitao igračima, njihovim roditeljima koji ih prate iz utakmice u utakmicu kao i treneru, te im zaželio još bolje sportske uspjehe.

Gradonačelnik Jenkač je naglasio kako je njegova osobna želja da se što više mladih bavi sportom i da je na svima odgovornima zadaća da što više mladih dovedu na sportske terena i dvorane. Čestitkama se pridružio i novoizabrani predsjednik NK Novi Marof Ivan Tuk, te im zaželio što bolje sportske rezultata i obećao da će klub pratiti sve uzraste stvaranjem što boljih uvjeta za treniranje i natjecanje, te istaknuo kako se zbog ovakvih rezultata klub ne treba bojati za svoju budućnost.

Označeno u