Martin Vugrinec bez plasmana u Aragonu: Znam što mogu i za što sam sposoban, nastavljam dalje podignute glave

| 25.7.2022. u 10:45h | Objavljeno u Sport

Tijekom vikenda staza u Aragonu bila je domaćin utrkama Otvorenog prvenstva Španjolske, na kojima je nastupio i najbolji hrvatski motociklist, Novomarofčanin Martin Vugrinec.

Nakon dvije uspješne sezone u Otvorenom prvenstvu Njemačke Vugrinec se od ove sezone natječe u Otvorenom prvenstvu Španjolske, kao član MDR Ferquest Unior tima, u klasi Supersport 600.

Vugrinec je na obje utrke ostao bez plasmana.

- Bio je to samo još jedan “što je moglo biti” vikend. Veliki potencijal s nikakvim rezultatom. P9 u kvalifikacijama bilo je najbolje što sam mogao izvući, a u prvoj utrci sam bio na sigurnom putu prema podiju. Da se mašina nije pokvarila startao bih drugu utrku iz prvog reda, a tko zna što je moglo iz toga proizaći. Ali, nije mi bilo suđeno. Srećom, tim mi je osigurao mašinu kako bih mogao startati drugu utrku. Počinjati iz 4. reda nikad nije lagano, a pogotovo na ovom nivou. U gužvi je došlo do trkaćeg incidenta u prvom krugu pri čemu je moja utrka bila završena. Ne znam što se točno desilo, ali nije ni važno. Znam što mogu i za što sam sposoban. Ne moram se opravdavati nikome. Nastavljam dalje podignute glave - poručio je Martin Vugrinec nakon utrke u Aragonu.