Luka Jelenić novi je igrač Osijeka

Varaždinske vijesti | 26.6.2024. u 15:17h | Objavljeno u Sport

Jedan od najstandardnijih igrača Varaždina, 24-godišnji stoper Luka Jelenić pojačao je zadnju liniju naše momčadi, objavio je NK Osijek na svom portalu. 

Ugovor s NK Osijek do kraja lipnja 2027. godine potpisao je defanzivac Luka Jelenić koji nam je stigao iz Varaždina. Tamo je u prošloj natjecateljskoj godini odradio 32 utakmice i bio među najstandardnijim prvotimcima. Prethodno je u karijeri nastupao za Špansko, mlađe kategorije Dinama i zaprešićki Inter. Imao je čast i zadovoljstvo četiri puta zaigrati za U-21 reprezentaciju Hrvatske tijekom 2022. i 2023., a dolazak iz jednog grada na Dravi u drugi spominjao se i u nekim ranijim prijelaznim rokovima.

Znao sam da postoji interes Osijeka još iz vremena dok je ovdje trener bio Borimir Perković s kojim sam odlično surađivao u Zaprešiću. Drago mi je da sam došao među Bijelo-plave, a zahvalio bih se i Varaždincima koji su mi omogućili zaigrati u HNL-u i poželio bih i njima sreću u novoj sezoni. Znamo svi da je Osijek veliki klub, nadam se da će mi trebati malo manje vremena za prilagodbu jer sam ipak prošao dvije sezone igrajući i protiv sadašnjih suigrača. Mogu reći da se veselim novim izazovima, poručio je Jelenić.