Lepoglava smanjila zaostatak za drugoplasiranim Dinamom (B) na samo dva boda Foto: Mario Šamec

Lepoglava u derbiju kola svladala Dinamo iz Babinca

| 2.4.2016. u 19:03h | Objavljeno u Sport

U derbiju 12. kola Druge županijske nogometne lige između Lepoglave i Dinama (B), domaćin Lepoglava je svladao goste iz Babinca s 3:1.

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Lepoglavi, rezultat je bio izjednačen 1:1. Domaćin je poveo u 31. minuti pogotkom Marka Žuličeka, a gosti su izjednačili u 37. minuti pogotkom Pradraga Dobrotića. Lepoglava u novo vodstvo dolazi pogotkom iz kaznenog udarca u 54. minuti kojeg je realizirao Benjamin Šantalab, a u 86. minuti točku na i postavlja Emil Jug pogotkom za 3:1. Ovom pobjedom, trećeplasirana Lepoglava je smanjila zaostatak za drugoplasiranim Dinamom (B) na samo dva boda.

Vinica je na gostovanju kod Podravca iz Svibovca, iznenadila domaćina te ga pobijedila 2:1. Podravac je dobro ušao u utakmicu i imao je vodstvo nakon samo pet minuta igre pogotkom Mihaela Soldata, no gosti u 21. minuti prvo izjednačuju preko Roberta Hercega, a u 34. minuti igrač domaće momčadi, Bojan Liber, postiže autogol za vodstvo gostiju. Podravac je bio nezadovoljan rezultatom utakmice te je susret završio s dva igrača manje na terenu. Damir Jožić je isključen izravnim crvenim kartonom u 74. minuti utakmice zbog udaranja protivničkog igrača u prekidu, dok je u 78. minuti isključen Dominik Križanec koji je dobio drugi žuti karton zbog preoštrog starta.