Ivan Laljek vratio se u redove Gorice iz koje je uoči ove sezone došao među Dabrove Foto: Krešimir Đurić

Laljek i Obranović napustili GRK Varaždin 1930, Dabrovi sutra na turniru u Karlovcu

| 20.1.2017. u 10:46h | Objavljeno u Sport

Lijevo krilo Ivan Laljek i lijevi vanjski Andrej Obranović, koji su uoči ove sezone došli u varaždinsku momčad napustili su redove GRK Varaždina. Laljek se vratio u Goricu, a Obranović u Karlovac. Nema sumnje da će njihov odlazak biti hendikep za momčad Vladimira Vujovića u proljetnom dijelu prvenstva.

- Na mjestu lijevog krila igrat će Hirš koji će napokon dobiti priliku, a na poziciji Obranovića Luka Trojko i Frano Vujović. Svjesni smo da smo sada jedan korak unatrag, ali dva tri koraka naprijed, jer ćemo za dvije do tri godine, kada će stasati mladi igrači, koji su kvalitetni i ostali su u klubu, imati jednu od boljih i kvalitetnijih momčadi u Premijer ligi. Uvijek sam naglašavao da mi je želja imati mlađi kadar s tri - četri iskusnija igrača, kraj kojih će mlađi odrastati. Odlaskom ovih igrača, bez obzira na sve, naizgled možda i manjka kvalitete ekipe, borbenošću, zalaganjem i htijenjem pokušat ćemo se plasirati u završnicu finala Kupa i u doigravanja za prvaka - rekao je trener Drabrova Vladimir Vujović. 

U sklopu priprema za novo prvenstvo GRK varaždin 1930 će sutra igrati na turniru u Karlovcu, gdje će prvi susret u 9 sati odigrati Karlovac i Dobavam a od 10 sati i 30 minuta sastat će se Moslavina i GRK Varaždin 1930.