Kup Sv. Antuna u Novom Marofu: Ekipa Žeger i prijatelji pobjednici turnira

VV | 21.6.2023. u 10:04h | Objavljeno u Sport

U okviru obilježavanja Dana grada Novog Marofa i blagdana sv. Antuna Padovanskog održan je tradicionalni malonogometni turnir - "Kup sv. Antuna-Ožujsko kup Novi Marof 2023.", kojeg su organizirali NK Novi Marof i MNK Novi Marof.

Pobjednik turnira jest ekipa Žeger i prijatelji iz Podruta koji su u finalnoj utakmici došli do pobjede tek nakon izvođenja šesteraca, u kojem su pobijedili ekipu ŠD Grebengrad iz Madžareva.

Nakon regularnog dijela rezultat je bio 2:2, a konačni rezultat bio je 5:4 za Žeger i prijatelje. Treće mjesto osvojila je ekipa Mar-grad iz Krča koji su pobijedili ekipu Art metali s 3:2.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Mešnjak iz pobjedničke ekipe Žeger i prijatelji, a za najboljeg vratara David Sabolek iz ŠD Grebengrad, koji se nažalost tijekom finalne utakmice ozlijedio i završio u bolnici tako da nije mogao braniti šesterce.

Novčane nagrade i pehare najboljim pojedincima i ekipama uručili su Siniša Jenkač, gradonačelnik Grada Novi Marof te Dragutin Đakmanec, predsjednik MNK Novi Marof, uime jednog od organizatora turnira.

Označeno u
Galerija slika