Kovačević uoči Dugopolja: Poštujemo ih, ali vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat

| 25.11.2021. u 10:25h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina sutra nakon prijepodnevnog treninga odlaze na put za Čiovo, gdje će dočekati subotnji prvenstveni susret u Dugopolju s istoimenim domaćinom, u sklopu 14. kola Druge HNL.

Riječ je o pretposljednjem susretu ove jeseni, a Varaždin odlazi kao lider prvenstva, dok je Dugopolje trenutačno šestoplasirano, s tri boda manje od prvoga.

- Čeka nas ozbiljna utakmica, Dugopolje je već godinama u vrhu Druge lige, igraju dobar nogomet, tako da znamo što nas očekuje, Stalno naglašavam mi smo najbitniji. Ovaj tjedan smo dobro radili, nakon niza pobjeda u posljednjim utakmicama imamo samopouzdanja, dobro smo se pripremili za Dugopolje i vjerujem da će biti dobro. Pratimo meteorološku prognozu i koliko imamo prilike čuti u Dalmaciji će biti kiše i vjetra, tako da ćemo i tome morati prilagoditi. Dat ćemo sve od sebe, poštujemo Dugopolje, ali vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat - naglasio je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

U sastavu neće biti Posavca, Elezija i Kovačića, koji su završili ovu polusezonu.

- Postonjski je, hvala Bogu, odigrao susret sa Sesvetama i ovaj je tjedan normalno radio tako da će biti u kadru za subotnje nadmetanje. Vraća se i Belcar,koji je preskočio ogled sa Sesvetama zbog bolesti, a sitnije ozljede imaju Herrera, Vugrinec i Topić, koji zbog ozljede gležnja najvjerojatnije neće konkurirati za sastav - rekao je Kovačević.

Subotnji suparnik je dobro snimljen.

- Ono što sam vidio uvjerava me da je riječ o ozbiljnoj, dobroj ekipi, s nekoliko iskusnih igrača, koji drže tu mladost,iz Hajdukove škole. Igraju lijepi, otvoreni nogomet, nadigravaju se, kao i sve dalmatinske ekipe igraju čvrsto, posebno kod kuće i morat ćemo se tome prilagoditi. Vjerujem u svoju ekipu, siguran sam da smo se dobro pripremili i da ćemo biti dobri - zaključio je Kovačević.