Kovačević: Bila je napeta završnica, ali mislim da smo zaslužili pobjedu i tri boda

| 12.9.2022. u 10:16h | Objavljeno u Sport

 Nogometaši Varaždin su prvu četvrtinu prvenstva završili sinoćnjom pobjedom na stadionu u Kranjčevićevoj ulici nad Lokomotivom rezultatom 2:1, koja ih je trenutno pozicionirala na drugo mjesto tablice.

Strijelac oba gola bio je Tonio Teklić, koji u 29. minuti nije uspio realizirati kazneni udarac, ali je zato pogodio iz drugog pokušaja s bijele točke u završnici susreta čime je Varaždinu osigurao pobjedu i tri boda.

- Bila je na kraju napeta završnica, ali mislim da smo zaslužili pobjedu i tri boda. U prvom smo poluvremenu dominirali tražili gol, ali ga na žalost ni iz kaznenog udarca nismo postigli. Na poluvremenu sam igračima rekao neka samo dalje nastave, da će gol doći i dali smo ga na vrijeme. Poslije toga Lokomotiva je pokušavala dugim loptama i prekidima. Na žalost izjednačujući smo gol primili u sudačkoj nadoknadi, ali opet je moja momčad, po ne znam koji put, pokazala karakter. Vidjeli smo da zaslužujemo pobjedu i na kraju smo golom iz drugog jedanaesterca utakmicu priveli kraju u svoju korist - komentirao je trener Varaždina Mario Kovačević pobjedu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.